Benvinguts Alfabetització Digital!

Aquest és un blog on dia a dia aniré explicant i mostrant tot el que fem a l'assignatura de 2on cur d'educació infantil, Alfabetització digital.Us aproparà al món de les TIC i ens mostrarà els diferents recursos que tenim els mestres per treballar a l'aula d'infantil d'és d'una vessant més innovedora i al dia amb les oves tecnologies!

5 oct 2011

29 DE SETEMBRE DEL 2011




Avui he après a utilitzar el moviemaker, ja que haviem de fer un clip on reflexionéssim sobre les TIC durant la nostra etapa escolar i a través d'aquest clip haviem de lligar les nostres respostes amb una foto que ens suggeris o recordés aquella etapa. Però per tal d'editar el clip he hagut d'aprendre el programa per poder incorporar música i elements que el féssin bonic visualment. Ha estat una gran experiència ja que aquest programa em dóna moltes possibilitats alhora d'editar i fer presentacions tant en el terreny professional com a mestra d'educació infantil o per coses de caràcter més personal.
A més a més, al fer aquest treball ens hem tingut que plantejar com ens han afectat les TIC en el nostre ensenyament i com ens afectarà en el nostre futur com a mestres, així doncs a través d'aquesta reflexió em sorgeixen un munt de dubtes sobre la seva evolució dins el camp de l'educació. Per exemple, em plantejo fins a quin punt arribaran les tecnologies dins les aules d'infantil, ja que hem passat d'una pissarra convencional a una digital, o dels llibres de text als ordinadors portàtils. Així doncs, si seguim en aquesta línia fins a quin punt ens pot perjudicar el fet de ser tant tecnològics, o tot el contrari, en quins aspectes ens beneficia?

No hay comentarios:

Publicar un comentario