Benvinguts Alfabetització Digital!

Aquest és un blog on dia a dia aniré explicant i mostrant tot el que fem a l'assignatura de 2on cur d'educació infantil, Alfabetització digital.Us aproparà al món de les TIC i ens mostrarà els diferents recursos que tenim els mestres per treballar a l'aula d'infantil d'és d'una vessant més innovedora i al dia amb les oves tecnologies!

5 oct 2011

27 DE SETEMBRE DEL 2011



Hola!! Avui a classe hem parlat sobre les imatges, i les percepcions que rebem d'elles a través dels elements que la conformen. És a dir, com pot variar la percepció d'un mateix element segons el seu enquadrament, la seva composició, color, angle o llum utilitzat a la imatge. Per exemple, una mateixa imatge amb un enquadrament diferent pot donar més sensació de profunditat, llunyanía, misteri o simplement un interès més destecat per l'element enfocat.
També he après els diferents noms que donen lloc als diversos plans fotogràfics, que aquests últims es diferencien per fixar l'interès en un o altre element de la imatge. És a dir, si al fotògraf li interessa captar una expressió facial del personatge li farà un primer pla; en canvi si el que desitja és captar un personatge heroïc i amb poder realitzarà un contrapicat. Al posar tots aquets coneixements en pràctica m'he adonat que no és tan fàcil com sembla fer un bon enquadrament sinó que has de tenir en compte una sèrie de elements com és: la llum, la posició de l'element a fotografiar, l'escenari i el que tu vols transmetre en aquella imatge.
Ara us adjunto un seguit se fotografies amb diferents plans i angles perquè us feu a la idea del que hem après avui a l'aula.





Pla general.





Pla sencer.



Pla americà.





Pla mitjà.





Primer pla. (Si teniu temps i ganes feu una ullada a aquesta pàgina web http://www.smashingmagazine.com/2008/10/15/poverty-lets-make-a-difference/ on surten retrats increibles d'infants d'arreu del món, amb una càrrega emocional i una qualitat d'imatge impressionant.)





Pla detall.





Angle de visió mitjà.





Angle de visió en picat.





Angle de visió contrapicat.





Angle de visió zenital.

No hay comentarios:

Publicar un comentario