Benvinguts Alfabetització Digital!

Aquest és un blog on dia a dia aniré explicant i mostrant tot el que fem a l'assignatura de 2on cur d'educació infantil, Alfabetització digital.Us aproparà al món de les TIC i ens mostrarà els diferents recursos que tenim els mestres per treballar a l'aula d'infantil d'és d'una vessant més innovedora i al dia amb les oves tecnologies!

22 nov 2011

10 de noviembre del 2011

Hola!! La sessió d'avui amb l'Eduard consistia en realitzar una activitat on haviem de fer un excercici de recerca d'informació extreient-la d'internet.
Aquí haviem de buscar diferents entorns virtuals d'Ensenyament Aprenentatge que s'utilitzàven en l'àrea d'educació infantil, tals com blogs, quaderns virtuals, moddles, entre d'altres. Així doncs, els havíem de buscar per la xarxa, enganxar l'enllaç i explicar en què consistia i perquè s'utilitzava aquell recurs virtual.
Fer aquesta activitat ens ha servit primerament per esbrinar que hi ha un munt de material virtual útil a la xarxa en el camp d'educació infantil i n'hem de ser conscients per tal d'utilitzar-lo algun dia quan ho poguem necessitar per realitzar un treball o per portar-ho a terme en una aula.

Hem descobert que hi ha moltíssims blocs d'escoles infantils ja que és una opció molt vàlida i eficaç per tal que els pares dels alumnes s'assebentin de la feina i els continguts que estan treballant els seus fills, a més a més de poder investigar sobre informació d'interès respecte les activitats dels nens, bons hàbits, recomenacions o tot allò que ofereix la mestra perquè crec que és útil pels pares.
També hem vist que a la xarxa podem trobar contes virtuals que podem utilitzar amb els alumnes i hi ha molta oferta, també un munt de podcast que podem utilitzar per festes, activitats, alhora de cantar entre d'altres.

Bé dons aquesta activitat crec que ha estat molt eficaç ja que així hem pogut obrir una mica més el ventall de possibilitats que ens ofereix la xarxa i que quan siguem mestres podem trobar infinitats de recursos que ens permetin duur a terme activitats diverses a les que estan acostumats per d'innovar i anar familiaritznat-nos amb aquest món virtual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario