Benvinguts Alfabetització Digital!

Aquest és un blog on dia a dia aniré explicant i mostrant tot el que fem a l'assignatura de 2on cur d'educació infantil, Alfabetització digital.Us aproparà al món de les TIC i ens mostrarà els diferents recursos que tenim els mestres per treballar a l'aula d'infantil d'és d'una vessant més innovedora i al dia amb les oves tecnologies!

22 nov 2011

Lletres i imatges

A la passada sessió amb l'Àngels arrèl de l'explicació de les tipografies ens va mostrar una sèrie d'imatges molt divertides i composicions amb lletres. Així com també un llibre molt divertit on s'explicàven els sons a través de les lletres i les imatges. Però el que més em va agradar és que ens ensenyés imatges de les obres artístiques de Jaume Plensa, un gran artista Barceloní que va estudiar a la coneguda escola de formació artíistica la Llotja. És un gran artista que treballa moltíssim a partir dels volums i els espais buits. I en relació el tema del qual estem parlant aquest artista ha realitzat moltes de les seves obres a través de la temàtica de les lletres. 
Aquí us adjunto un conjunt d'obres de l'artista Barceloní que m'agraden especialment i a més es componen de lletres.




Bé, personalment em semblen impressionant aquestes obres on es juga amb l'espai i el volum però en aquest cas l'espai buit omple més i té molt més importància que la part formal i física. Al utilitzar les lletres també crea una sensació més transparent ja que aquestes no són opaques sinó que tenen un seguit de forats i formes que donen una sensació de transparència. 
Aquí sota us adjunto també una foto que una amiga meva em va fer amb lletres:




No hay comentarios:

Publicar un comentario