Benvinguts Alfabetització Digital!

Aquest és un blog on dia a dia aniré explicant i mostrant tot el que fem a l'assignatura de 2on cur d'educació infantil, Alfabetització digital.Us aproparà al món de les TIC i ens mostrarà els diferents recursos que tenim els mestres per treballar a l'aula d'infantil d'és d'una vessant més innovedora i al dia amb les oves tecnologies!

18 nov 2011

13 D’OCTUBRE DEL 2011



Hola!! avui hem estat treballant sobre la lectura que haurem d'exposar la setmana que bé. La nostra lectura és de Alonso, C. i s'anomena : "Nuevas tecnologías aplicadas a la enseñanza". Aquesta lectura fa un llarg repàs a l'evolució de la tecnologia des de la seva aparició fins al dia d'avui. I com aquesta ha anat produint canvis dins la nostre societat en tots els àmbits. Però, en concret es centra en les transformacions que ha anat sofrint l'educació en relació amb les noves tecnologies. Un clar exemple d'aquestes transformacions és que en els anys 80 l'ordinador s'introduïa a l'escola com una assignatura d'una hora semanal anomenada: Informàtica. I ara per ara, en algunes escoles pioneres a Espanya els alumnes ja tenen un ordinador personal que cobreix la funció dels llibres de text i de les fitxes ( excercicis ). Per tant, en vint anys hi ha hagut una evolució transcendental i en aquesta lectura ens ho resumeix. 
També s'explica els diferents programes d'educació assistida per ordinador que es fan servir a les escoles per complementar les explicacions teòriques.

Bé doncs, en grups de quatre hem realitzat un guió on expliquem més detalladament tot això que us acabo d'explicar per tal d'exposar-ho la setmana que ve en el debat on tots els grups exposaran les altres lectures per compartir. 








No hay comentarios:

Publicar un comentario