Benvinguts Alfabetització Digital!

Aquest és un blog on dia a dia aniré explicant i mostrant tot el que fem a l'assignatura de 2on cur d'educació infantil, Alfabetització digital.Us aproparà al món de les TIC i ens mostrarà els diferents recursos que tenim els mestres per treballar a l'aula d'infantil d'és d'una vessant més innovedora i al dia amb les oves tecnologies!

23 ene 2012

22 de Novembre

La classe d'avui l'Àngels ens ha ensenyat a fer retrats simètrics amb el photoshop. La veritat és que el resultat ha estat molt xulo però els procés per fer-ho bastant laboriós. Hem agafat una de les fotos de primer pla que vam fer a l'inici de l'assignatura i les hem anat distorsionant seguint diferents passos que ens anava dictant l'Àngels. Ha estat dificil de seguir però al final ens n'hem ensurtit.


Crec que de vegades aquestes classes que fem amb l'ordinador són una mica confoses ja que si en un moment et despistes o et quedes enrrere en algun pas és força difícil tornar a engarxar-te amb la resta de la classe. Per això molt cops m'estresso i em costa seguir a l'Àngels. Tot i això el resultat final ha quedat prou bé i crec que és una activitat força xula per fer amb els més petits però en cap cas que ho facin ells sinó les mestres amb fotografies dels nens.

Aquí us adjunto la fotografia tal com a quedat el resultat final:

No hay comentarios:

Publicar un comentario