Benvinguts Alfabetització Digital!

Aquest és un blog on dia a dia aniré explicant i mostrant tot el que fem a l'assignatura de 2on cur d'educació infantil, Alfabetització digital.Us aproparà al món de les TIC i ens mostrarà els diferents recursos que tenim els mestres per treballar a l'aula d'infantil d'és d'una vessant més innovedora i al dia amb les oves tecnologies!

23 ene 2012

Corel Draw

Avui m'ha sorprès moltíssim perquè hem après a vectoritzar imatges. M'ha sorprès perquè tinc una amiga que fa gràfica publicitària i això és algo bàsic que fan per tal de que les imatges no es pixelin. ( Anteriorment en un post ja havia explicat que era una imatge vectorial i en què es diferenciava de la imatge en píxels. )
Bé, doncs a la classe amb l'Àngels avui hem hagut de vactoritzar dos imatges de dues fruites. Quan ens ho ha dit pensava que utilitzariem l'Illustrator que és el programa que utilitza aquesta amiga meva i m'ha entrat la por al cos ja que és un programa realment difícil i feixuc d'entendre. Però m'equibocava, l'Àngels ens ha presentat el programa: Corel Draw , un programa relativament senzill que ens ha donat oportunitat a vectoritzar les imatges de les fruites de manera que ens quédessin com una espècie de dibuixos de les fruites que no era realista però si força divertit. Dic que ha estat senzill, no obstant això, ens ha portat tota la hora i mitja vectoritzar les dues imatges. Segurament és com tot fins que no agafes el truco costa d'arrencar però un cop ho hem aconseguit ja estat força fàcil i divertit.

És per a mi molt útil haver après a vectoritzar imatges ja que quan s'ha der fer o imprimir algun dibuix o imatge amb la impressora en un format una mica gran molts cops m'ha quedat pixelat i la calitat de la imatge perdia moltíssim. En canvi, ara sabent això serà un element a tenir en compte alhora de treballar amb dibuixos i fotografies digitals que s'hagin d'imprimir.



Això és una imatge vectoritzada, com podem veure la imatge és molt nítiza i si amplíes la imatge no perdrà calitat d'imatge.


Això vindria a ser el que haviem de fer nosaltres a la sessió d'avui, no obstant això, el resultat final no ha estat ni de bon punt aquest ja que ni tenim els recursos i els temps suficient i molt menys la capacitat i els ensenyaments partinents per fer-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario